Tekenwerkzaamheden

Verbouwing

USHI levert maatwerk, of het nu gaat om een inventarisatie en het inmeten van de bestaande situatie, het tekenwerk voor een verbouwing of een complete renovatie. Voor een gedegen ontwerp zetten we bestaande tekeningen om in een digitale versie. Uw wensen worden door onze bouwkundigen op papier gezet en vertaald in uitgewerkte bouwkundige tekeningen. Knelpunten worden vroegtijdig door ons gesignaleerd en geanalyseerd en u mag daarvoor natuurlijk een passende oplossing van ons verwachten.

Splitsingstekeningen

Wat is een splitsingstekening?

Een splitsingstekening is een plattegrond waarop de grenzen van de eigendomsrechten en algemene ruimten staan aangegeven met lijnen en arceringen.

Splitsingstekening voor een bestaand gebouw
Splitsingstekeningen laten maken door een ervaren bouwkundige voorkomt onnodige kosten, zoals bij afwijzing door het Kadaster. USHI maakt splitsingstekeningen voor particulieren, makelaars, beheerders van Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties.

Bij splitsing van een oud gebouw zijn vaak geen accurate tekeningen meer aanwezig. Deze tekeningen worden dan opnieuw gemaakt. Het Kadaster heeft hiervoor specifieke eisen en richtlijnen.

Tekenwerkzaamheden verbouwingen

Knelpunten worden vroegtijdig door ons gesignaleerd en geanalyseerd en u mag daarvoor natuurlijk een passende oplossing van ons verwachten.