USHI Kenniscentrum Bouwen

Een onafhankelijk bouwadviesbureau in het begeleiden van particulier en collectief opdrachtgeverschap, berekenen bouwkosten, duurzaamheid van huizen en gebouwen, bouwtechnische keuringen, vastgoed, Verenigingen van Eigenaren én innovatie.

Al onze diensten zijn gericht op de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever. We werken voor u, de opdrachtgever. De opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. We prikkelen, zoeken de grenzen van uw mogelijkheden en leveren altijd advies op uw maat. De opdrachtgevers van USHI zijn particulieren, groepen, gemeenten, bedrijven en woningcorporaties in de meest brede zin van het woord bouw. Ons werk is kwalitatief hoogstaand en we voeren het uit met grote passie, eigen wijsheid en betrokkenheid. Onze expertise ligt ook in procesbegeleiding en het ontwikkelen nieuwe bouwconcepten.

1
2
3
4
5
6
1

Ard Pierik

2

Darinka Dieperink

3

Moniek Haverkort

4

Jorg Bussink

5

Marga Brunninkhuis

6

Jan Vos

Onze medewerkers

Ard Pierik – 0657763899
Marga Brunninkhuis – 0657163839
Moniek Haverkort – 0630167371
Jorg Bussink – 0630432520
Jan Vos – 0634217943

Privacybeleid

USHI kenniscentrum Bouwen is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. USHI houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.
Meer weten over ons privacybeleid en het gebruik van cookies lees dan verder op de pagina privacybeleid.