USHI Kenniscentrum Bouwen

Een onafhankelijk bouwadviesbureau in het begeleiden van particulier en collectief opdrachtgeverschap, bouwtechnische adviezen en onderhoudsplanningen, verduurzaming van huizen en gebouwen, energielabeling en begeleiding van Verenigingen van Eigenaren.

Al onze diensten zijn gericht op de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever. We werken voor u, u als opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. We prikkelen, zoeken de grenzen van uw mogelijkheden en leveren altijd advies op uw maat. De opdrachtgevers van USHI zijn particulieren, groepen, gemeenten, bedrijven en woningcorporaties in de meest brede context van het woord bouw. Ons werk is kwalitatief hoogstaand en we voeren het uit met grote passie, eigen wijsheid en betrokkenheid. 

Jorg Bussink

06-30432520
jorg@ushikenniscentrumbouwen.nl

Moniek Haverkort

06-30167371
moniek@ushikenniscentrumbouwen.nl

Maik Henning

maik@ushikenniscentrumbouwen.nl

Mark Lokotte

06-15650327
mark@ushikenniscentrumbouwen.nl

Sven Rumawatine

sven@ushikenniscentrumbouwen.nl

René Jansen

Rene@ushikenniscentrumbouwen.nl

Privacybeleid

USHI kenniscentrum Bouwen is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. USHI houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.
Meer weten over ons privacybeleid en het gebruik van cookies lees dan verder op de pagina privacybeleid.