Maatwerkadvies energiebesparing

Wilt u energie besparen maar weet niet goed hoe? Of wilt u weten met welke maatregel u het beste kunt beginnen en wat het kost en oplevert? Vraag dan een Maatwerkadvies energiebesparing. Een onafhankelijke energieadviseur komt bij u langs voor een persoonlijk advies.

Wat is een Maatwerkadvies?

De adviseur bekijkt wat in uw huis mogelijk is: kunt u dak, gevel, vloer of ramen (beter) isoleren? Zijn zonnepanelen of een warmtepomp een optie? U krijgt een rapport waarin alle maatregelen die voor uw huis interessant zijn op een rij staan, een advies op uw maat.

Het geeft voor uw woning aan welke maatregelen energiebesparing opleveren, het comfort verhogen en het binnenklimaat verbeteren. U kunt ook advies krijgen over het opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld met zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp. In het advies staan verder de kosten en de tijd die het duurt voordat u de investering hebt terugverdiend via een lagere energierekening (de terugverdientijd). De adviseur van USHI is een onafhankelijke bouwkundige: hij/zij werkt niet voor een leverancier of isolatiebedrijf en verkoopt geen energiebesparende maatregelen.

Maatwerkadvies vanaf € 325,-. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Maatwerkadvies energiebesparing