Procesbegeleiding verbouw

USHI Kenniscentrum Bouwen is de ideale partner bij de nieuw- of verbouw van uw bedrijfsgebouw, of u al een helder omlijnd plan heeft of nog slechts een idee. Een verbouwing of nieuw bouwen is maatwerk: elke bouw vraagt een frisse blik en een oplossing die nauw aansluit bij uw wensen.

Wij bereiden uw gehele verbouwplan voor en begeleiden de uitvoering. Vanaf de initiatieffase worden de investeringskosten inzichtelijk, zodat u niet voor verassingen komt te staan. In het proces begeleiden wij u in alle keuzemogelijkheden bv. de keuze van de architect en aannemer. Tijdens het ontwerpproces worden de verwachte stichtingskosten continue getoetst.

Gedurende het traject wordt continu bekeken welk strategie het meest geschikt geacht is voor de realisatie: een aanbesteding of werken in een bouwteam. USHI is de ‘spin in het web’ van alle bouwpartners. In de planning, in de uitvoering. En niet onbelangrijk: met u als opdrachtgever zorgen we er voor dat de bouw binnen het gewenste budget gerealiseerd wordt.

Neemt contact op met USHI voor vrijblijvend advies en een offerte.